Nouto- ja jakelupalvelut

Nouto- ja jakelupalvelut

Tehdessäsi kuljetustilauksen klo 13.00 mennessä lähetyksesi noudetaan saman päivän aikana klo 17.00 mennessä tai yrityksen aukioloajan mukaan.

Sähköinen kuljetustilaus siirtyy suoraan Kaukokiidon järjestelmään ja se välitetään lähinnä olevalle kuljettajalle. Linkit sähköisiin tilauskanaviin löytyy etusivun alareunasta. Kuljetustilauksen voi tehdä myös puhelimitse soittamalla valtakunnalliseen Kaukokiidon palvelunumeroon 0100 4321

Kuljetusaika on pääsääntöisesti yksi vuorokausi. Lähetykset jaetaan arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Tarkemmat ja poikkeavat paikkakuntakohtaiset nouto- ja jakeluajat löydät Kaukokiidon aikatauluhausta, joka kertoo kuljetukseen kuluvan kokonaisajan.

Kuljetusliike vastaa lähetyksestä kuljetukseen ottamisen ja vastaanottajalle luovuttamisen välisenä aikana. Kuljettajan vastuulla on tarkastaa, että lähetys on asianmukainen lähetettäväksi. Kaikissa suoritetuissa kuljetuksissa noudatetaan Tiekuljetussopimuslakia ja sen nojalla annettuja määräyksiä sekä Tavaralinjaliikenteen yleisiä määräyksiä. Lähetys luovutetaan rahtikirjaan merkitylle vastaanottajalle.

Lähetyksen tulee olla lastattavissa ja purettavissa paikassa, jonne nouto- ja jakeluautolla on esteetön pääsy. Lähetyksen lastaaminen ja purkaminen tapahtuu auton välittömässä läheisyydessä takalaitanostimella, pumppukärryllä tai asiakkaan käyttämällä trukilla. Sopimuksen mukaan lähetys kannetaan esim. kerroksiin. Liitteenä Kaukokiidon palveluhinnasto.

Lähettäjä vastaa lähetyksen asianmukaisesta pakkaamisesta niin, että lähetys kestää normaalin terminaalikäsittelyn ja kuljetuksen aikaiset rasitteet sekä sidonnan/tuennan kuormatilassa, lähetyksen rahtikirjasta, osoite- ja vastaanottajamerkinnöistä sekä mahdollisista käsittelyohjeista.

Vastaanottajalla on velvollisuus tarkastaa lähetys luovutuksen yhteydessä ja tehdä mahdolliset huomiot lähetyksen määrän tai kunnon suhteen rahtikirjaan ennen vastaanottokuittausta.

 


Ota yhteyttä

Jätä viesti